cursos‎ > ‎

ACTIVITATS PER A NENS I ADULTS - ESCOLA D'ESCALADA

ESCOLA D'ESCALADA DE ALMEDA PER A NENS / ES.

L'Escola d'Escalada es crea per primera vegada a l'octubre de 2012. L’Escola la integren 22 nens / es, de 6 a 16 anys dividits en tres grups.  L'activitat es realitza a les instal·lacions del rocòdrom.

ESCOLA D'ESCALADA PER A ADULTS
L'activitat es realitza a les instal·lacions del rocòdrom.

INSCRIPCIONS:
Inici de pre-inscripcions a setembre. Tindrà prioritat les persones apuntades al llistat d´espera.
 

OBJECTIUS DIDÀCTICS:
            - Comprendre l'entorn natural, no només de forma teòrica, sinó per mitjà de l'experiència pràctica i l'acostament a l'entorn real.
            - Conèixer i valorar les possibilitats que brinda el medi natural com a lloc per realitzar activitats recreatives i esportives i valorar la necessitat de conservar i protegir-lo.
            - Sensibilitzés sobre el risc inherent a tota pràctica realitzada en l'entorn vertical, on les possibilitats de produir accidents es multipliquen en proporció directa a la manca de coneixements i precaució.
            - Experimentar les sensacions a la superació de dificultats motrius en una predefinit d'escalada.
            - Conèixer els elements tècnics i materials necessari per a la pràctica de l'escalada sent conscients de la necessitat de comptar amb una preparació especialitzada per fer-ne un ús correcte i segur.

Finalment pel que fa a la potencialitat de l'escalada com activitat física, l'exercitació en aquestes tècniques procura moviments, destreses i sensacions impossibles d'aconseguir amb un altre mitjà, plenes d'emotivitat i atractiu. És una incursió en el món dels "horitzons verticals".


 


INSCRIPCIONS & INFO:
Dimarts de 19 a 20,30 h.
Escola de Muntanya i Esports de Natura.
Parc de Can Mercader-Edifici Treball, 4ª planta.
08940 Cornellá de Llobregat.

 

 

 

 

 

Comments