AMPLIACIÓ SALA BULDER

AMPLIACIÓ SALA BULDER

Després de sis anys d'activitat del nostre rocòdrom i sala Bulder, se'ns habia quedat petit. Ja poden dir que amb l'esforç de molts voluntaris i de l'Ajuntament, les obres d´ampliació de la sala Bulder és una realitat.

Ens explicarem. estem davant d'una instal.lació esportiva de caràcter social, és a dir la junta de l'Escola de Muntanya aposta des d'un principi per la formació i la reinserció de col · lectius juvenils de la nostra ciutat que necessiten una atenció especial.

La pràctica de l'Escalada a nivell d'usuaris a les nostres instal · lacions és pràcticament gratis. Nosaltres creiem en el públic.

És cert que això de que les coses siguin gratuït no sempre s'entén bé per les generacions més joves, creuen que la gratuidad és l'estat natural de les coses, lamentablement aquests joves no són conscients que darrere de les persones que gestionen la cosa pública cal una gran generositat.

Entenem que estem davant d'un nou ordre social i que només aconseguirem sortir endavant amb solidaritat, valors, i suport mutu. Entenem que l'esport i la formació són fonamentals per a la cohesió social.

Ja tenim una sala Bulder de veritat, és a dir l'Ajuntament de la nostra ciutat a invertit molt milers d'euros en aquet projecte d'ampliació.

Amb l'ampliació de la sala Bulder l'Ajuntament de la nostra ciutat ens reconeix l'esforç de tots els voluntaris que en aquests anys han regalat part del seu temps als altres, sobretot a nens i joves.